Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Koktél nevű címke

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 4.rész

2020.05.06
A Pohárkalauz negyedik részében a likőrös poharakat tekintjük át, valamint néhány igazán érdekes formájú, vagy rendeltetésű különleges poharat mutatunk be. Emellett hasznos tanácsokat adunk a koktélpoharak használatával kapcsolatban, beszélünk a koktélpoharak jellemzőiről, a koktélpoharak stílusairól, és vásárlási tanácsokkal is ellátunk benneteket.

Elmarad a Bar Show 2020!

2020.05.02
A Milford Kereskedelmi Kft - a Bar Show 2020 szervezője - nehéz szívvel jelentette be, hogy az idei Bar Show elmarad, legközelebb 2021-ben kerül megrendezésre.

Mai Tai vagy Mai Thai? – Minden amit tudni szeretnél a világ egyik legnépszerűbb koktéljáról...

2020.04.29
Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni, honnan is származik az igazi Mai Tai, hogy készítették az elsőt, az eredetit, mennyiben változott az ital összetétele az azóta eltelt időszakban, és bemutatunk néhány Mai Tai (esetleg Mai Thai) variánst is a világ különböző részeiről.

Amerikában összeomlott a rendszer a soha nem látott mértékű alkoholrendelés miatt

2020.04.25
Olyan mennyiségű alkoholt rendeltek a neten az USA-ban a karantén miatt bezárt emberek, hogy totálisan összeomlott a rendszer.

Bacardí Legacy 2020 - regionális döntő

2020.02.13
udapest adott otthont a Bacardí Legacy koktélverseny kelet-európai döntőjének, melyen kiderült, kik jutnak tovább Magyarország, Litvánia, Lettország és Románia legjobb bártenderei közül a Miamiban rendezett világdöntőre.

Koktélmúzeum nyílik New Orleansban

2019.09.11
Hamarosan nyílik New Orleans első koktélmúzeuma, a Sazerac-ház. Louisiana ismert és népszerű rövidital-gyártója saját főhadiszállásán alakította ki az impozáns kiállítóteret, amely több szempontból is rendhagyó.

Robotkarok keverik a koktélt egy prágai bárban

2019.07.22
Futurisztikus hangulat fogadja a szomjas látogatókat egy prágai bárban. Emberek helyett két robotkar keveri a koktélokat a bárpult mögött. A vendégek érintőképernyős terminálokon választhatnak 16 ital közül.

Mixerverseny Havannában

2018.08.27
Egy hatalmas Cuba Librével nyílt meg az amerikai kontinensek 22. koktélversenye Havannában. A világ egyik legnépszerűbb koktélját egy nemzetközi csapat keverte a kubai főváros elegáns szállodáinak egyikében.

Sziget 2017 – Szemnek és szájnak ingere

2017.08.16
Hihetetlen, de már negyed évszázada szór egyedi fűszert a Sziget Fesztivál a főváros nyári életébe, évről-évre már közel félmillió bulizónak adva egy minden érzékszervre kiterjedő élményt egy intenzív héten át. Hogy, mi hogyan fogadtuk be a jubileumot? Íme!

Unicum Szilva - Koktélok gyógynövénylikőrből

2013.03.14
Az egy éve piacra került italkülönlegességből, az Unicum Szilvából kevert koktélokkal népszerűsítette a Magyarországon még gyerekcipőben járó koktélkultúrát Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa a hétvégi, budapesti VinCE 2013 közép-európai borseregszemlén.

Italok-koktélok - Új multimédia kiadvány mutatkozott be az idei Compfair-en

2000.10.18
Az ősz - azon belül a Compfair - szokás szerint igen bőséges CD-terméssel ajándékozta meg a multimédiás programok kedvelőit. Az alábbiakban egy érdekes új korongot mutatunk be, amely - köszönhetően a legújabb fejlesztőszoftvereknek és természetesen a fejlesztést végzőknek - minden eddiginél fejlettebb funkciókat kínál.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk