Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Sör nevű címke

Forradalmasíthatja a sörös palackokat is egy új holland találmány – hamarosan jöhetnek a kartonpapír-bioműanyag palackok!

2020.05.26
Hamarosan elbúcsúzhatunk az eldobható műanyag és üvegpalackoktól - teljesen új csomagolást kaphatnak a sörök is!

Mexikóban üresek a polcok, sörhiány alakult ki az országban

2020.05.20
A mexikói kormány által „nem nélkülözhetetlen”-nek nevezett söripart szinte teljesen leállították másfél hónappal ezelőtt, ami a fekete piac virágzásához vezetett.

Május 21-24 között 10 ezer korsó ingyen sört ihatsz Budapesten!

2020.05.19
A First The Craft Beer Co. csapata a Budapesti vendéglátós barátaikkal összefogva ezen a héten mindenkit, aki egy gyöngyöző korsóval csillapítaná sör- és közösségszomját, összesen 10.000 korsó sörre látnak vendégül!

Megjelent a Hop Top Brewery várva várt alsóerjesztésű sörkülönlegessége, az EISBOCK

2020.05.19
A Hop Top Eisbock egy igazi ritkaság a hazai piacon. Tipikus alsóerjesztésű sörkülönlegesség, melynek alapját egy tradicionális dekokciós eljárással készült német típusú duplabak sör adja. Erjedés után a víz egy részét kifagyasztották, hogy növeljék az íz intenzitását és a sör alkoholtartalmát.

Grand és Tap House terasznyitó, valamint All Together premier a MONYO Grand és MONYO Brewing Co. szervezésében

2020.05.18
Újra együtt élvezhetjük a brutális street food fogásokat, 2020. május 18-tól újból megnyílik a MONYO Grand és a Tap House terasz is, vele együtt pedig a nyári szezon!

Vadélesztő - Hordóérlelés - Gyümölcságy - kiegészült a Horizont Brewing gyümölcsös szériája

2020.05.17
Az IPA-láz mellett egyre inkább tért hódít hazánkban is az USA-ból érkező savanyított (sour) irányvonal. A hordóban érlelt sörök mellett a tavasz és a nyár sörös slágerei egyértelműen a frissítő gyümölcsös savanyított sörök. A Horizont Brewing márciusban indított gyümölcsös szériája további 3 változattal bővült.

Újabb ágazatot küldött padlóra a koronavírus-járvány

2020.05.16
Áprilisban jóval kevesebb sör fogyott, mint egy évvel korábban. A kocsmák és a vendéglők bezárása a hordós kiszerelés lenullázódásával párhuzamosan a palackozott termékek volumenében is drámai visszaeséshez vezetett.

Több millió liter sört semmisítenek meg Franciaországban a koronavírus-járvány miatt

2020.05.15
Franciaországban négy olimpiai úszómedencényi, azaz körülbelül 10 millió liter sört kell a közeljövőben megsemmisíteni, mert fogyasztásra alkalmatlanná vált a koronavírus-járvány miatt.

Tömegével mehetnek csődbe a sörfőzdék a koronavírus-járvány miatt

2020.05.13
A kézműves sörök vesztét is elhozhatja a koronavírus, amely az európai főzdék egyharmadát is tönkre teheti. A világjárvány megtörheti a drágább, de minőségi termékeket előtérbe helyező két évtizedes iparági trendet.

Íme a Zirci Apátsági Manufaktúra legújabb trilógiájának harmadik tagja is

2020.05.11
Megjelent az Alevation család harmadik tagja is, amely a Saison nevet viseli. A gyártó a Piperitum Mobile sörük alapját gondolta újra és addig csiszolta, amíg egy egyszerű de klassz kis saison nemszületett belőle.

Megjelent a második újdonság a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.09
A Zirci Apátsági Manufaktúra az Alevation sorozat második tagjaként ezúttal egy American Brown Ale-lel lepte meg a nagyközönséget.

Új rozsos sörkülönlegesség a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.08
A Zirci Apátsági Manufaktúra április közepén bejelentette, hogy továbbra sem állnak le a termékfejlesztéssel, mi több a következő hetekben ez pedig négy új sört mutatnak be a nagyközönség számára. Ennek első darabja a dobozos kiszerelésben megjelenő Alevation Rozsos Pale Ale.

Továbbra is szünetel a látogatói csoportok fogadása a Pécsi Sörfőzdében

2020.05.07
A Pécsi Sörfőzde Zrt. vezetősége tájékoztatja ügyfeleit és az érdeklődőket, hogy a kialakult járványügyi helyzet miatt a Sörfőzde a látogatási programokat továbbra is szünetelteti addig, amikor az már nem jelent egészségügyi kockázatot.

A Pécsi Sörfőzde 20 000 doboz alkoholmentes sörrel segít az egészségügyi dolgozóknak

2020.05.06
Sokan megtehetik, hogy önkéntes karanténba vonulnak, de az egészségügyi dolgozóknak nincs meg ez a választásuk. Magyarország legrégebbi sörfőzdéje 20000 doboz alkoholmentes sört küldött a magyar kórházakba, amivel szeretné megköszönni az egészségügyi dolgozóknak a koronavírus elleni küzdelmüket!

Söripari melléktermékek hasznosításába kezd a Pécsi Sörfőzde Zrt.

2020.05.06
A biológiai alapú sörfőzési technológiák fejlesztését és az ilyen sörök előállítása során keletkező melléktermékek hasznosítását kívánja megoldani a több mint 1,7 milliárd forintos kutatómunka eredményeként a Pécsi Sörfőzde Zrt. (PS Zrt.).

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 1.rész

2020.05.04
Az alkoholtartalmú italok kiszolgálását, szervírozását szolgáló poharak típusainak a száma ugyanolyan változatos, mint ahány féle italt tölthetünk azokba.

Elmarad az idei Gyulai Kézműves Sörfesztivál!

2020.04.30
A koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében bejelentett kormányhatározat augusztus 15-ig megtiltotta az 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvények megrendezését. Ennek megfelelően az idén június 11. és 13. között tervezett gyulai Kézműves Sörfesztivál is elmarad.

Amikor egy Corona reklám fordítva is elsülhet

2020.04.25
Az elmúlt 2 hónap során már számtalan hírrel találkozhattunk, amely arról számolt be, hogy a Corona (Coronita) nevű sörmárka számára milyen hátrányos lett a korábbi névválasztása.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk