Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Drinkbox.hu nevű címke

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 4.rész

2020.05.06
A Pohárkalauz negyedik részében a likőrös poharakat tekintjük át, valamint néhány igazán érdekes formájú, vagy rendeltetésű különleges poharat mutatunk be. Emellett hasznos tanácsokat adunk a koktélpoharak használatával kapcsolatban, beszélünk a koktélpoharak jellemzőiről, a koktélpoharak stílusairól, és vásárlási tanácsokkal is ellátunk benneteket.

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 3.rész

2020.05.06
A pohárkalauz harmadik részében a szeszes poharak széles választékát fogjuk áttekinteni. Külön csoportban tárgyaljuk a whiskys, a konyakos és az általános szeszes poharakat.

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 2.rész

2020.05.05
Összeállításunk második részében elsősorban a klasszikus és speciális koktélos poharakkal fogunk foglalkozni. A „koktélos pohár” vagy „koktélpohár” kifejezés vonatkozhat általában a kevert italokhoz használt pohár kategóriára, de vonatkozhat az egyik legmeghatározóbb koktél pohár típusra is.

Pohárkalauz - Átfogó útmutató a társasági italok világából – 1.rész

2020.05.04
Az alkoholtartalmú italok kiszolgálását, szervírozását szolgáló poharak típusainak a száma ugyanolyan változatos, mint ahány féle italt tölthetünk azokba.

Italok-koktélok - Új multimédia kiadvány mutatkozott be az idei Compfair-en

2000.10.18
Az ősz - azon belül a Compfair - szokás szerint igen bőséges CD-terméssel ajándékozta meg a multimédiás programok kedvelőit. Az alábbiakban egy érdekes új korongot mutatunk be, amely - köszönhetően a legújabb fejlesztőszoftvereknek és természetesen a fejlesztést végzőknek - minden eddiginél fejlettebb funkciókat kínál.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk