Hazai gyártású vodka választékA Zwack Unicum hazai gyártású saját márkás terméke a Kalinka Vodka. A Kalinka vodkát a legjobb minőségű gabonából készült párlat és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított víz alkotja. Az ital, az orosz vodkagyártási hagyományokra építve, gondos lepárlás és 10-szeres szűrés után nyeri el egyedülálló lágyságát és tisztaságát. A szűréshez használt különleges nyírfaszén Oroszországból, az Urál kristálytiszta levegőjű vidékéről származik. A gyártás során minden egyes cseppje 10 db, egyenként 60 kg aktív nyírfaszenet tartalmazó szűrőoszlopon jut át. Az aktív szén molekulái az összes szennyeződést megkötik, így lesz a Kalinka vodka minden zavaró, kellemetlen illattól és íztől mentes, egyedülállóan tiszta vodka! Alkoholtartalma: 37,5 %. A Kalinka Citrus változat lime aromával, míg a Kalinka Gold aranygyökér kivonattal készül.

A Kalinka szamovár esetében a vodkát mézzel és teafűvel ízesítik, majd 30% alkoholtartalommal palackozzák. A Szénsavas Kalinka a köztudatban „fényként” ismert, szörpből és szódásszifonba töltött vodkából készült koktél kereskedelmi változata. A 21%-os, szén-dioxiddal dúsított ital vodkából, vízből, cukorból, színezékekből és aromákból áll, és visszaváltható szódásüvegbe palackozzák. Négyféle ízben készül.

Korábban a holland Lucas Bols hazai gyártóüzemében készült a Royal vodka és likőrcsalád. Jelenleg a gyártás átkerült a - szintén a holland Lucas Bols üzemeltetéséhez tartozó - lengyel CEDC International sp. z o.o. céghez. A Royal Vodka több, mint 25 éve van a piacon és ezalatt Magyarország kedvenc vodkájává nőtte ki magát. Minőségének és kedvező árának köszönhetően shot és long drink formájában is szívesen fogyasztják.

A Kaiser Herbal Vodka a Törley Kft. üzemében készül. Ez az ital egy 37,5 % alkoholtartalommal rendelkező, különleges ízű, ízesített vodka, mely tisztaságát és lágyságát a gondos desztillációs eljárásnak köszönheti.

Válogatott gabonából előállított különleges ízű párlat, mely tisztaságát és lágyságát a gondos desztillációs eljárásnak köszönheti. Készítése során a tiszta vodkát különböző gyógynövények kivonatával kerül ízesítésre, így lesz a végeredmény egy igazán egyedi ízű és zamatú vodka. Önmagában is fogyasztható, de koktélok készítéséhez is kiváló alapanyag. Alkoholtartalma 37,5 %, 2 dl-es és fél literes kiszerelésben kapható.

Kaiser Vodkával ajánlott koktélok: Caiprovka, Casablanka, Moscow Mule

A Győri Likőrgyár Zrt. kínálatában 3 féle vodka található, mindhármat 37,5 % alkoholtartalommal palackozzák. Az Alaska Vodka megvásárolható 4 és 5 cl-es, 1 dl-es, 2 dl-es, fél literes és 1 literes kiszerelésben is.

A Kazakoff Vodka csak 2 dl-es és 0,7 literes üvegben kapható. A 0,7 literes Green Vodka pedig egy speciális, Cannabis ízesítésű vodka.

Mindemellett elérhető még a gyártó kínálatában a Steryl Vodka nevű termék is, amely 70 % alkoholtartalmú és csakis 1 dl-es üvegben vásárolható meg.


A Várda Drink Zrt. kínálatában a Nicolaus Vodka család 5 féle változata szerepel. Mind az öt változat 38 % alkohol tartalommal vásárolható meg. Az Extra Fine változatban a Tátra kristálytiszta forrásvizeinek lágysága dominál. Ezüst szűrőrendszeren szűrik át 24 alkalommal! Önállóan és koktélba keverve is kitűnő ízélményt nyújt.

A Nicolaus Vodka elérhető továbbá Grapefruit, lime, feketeribizli és áfonya ízesítésben is. A legtisztább hegyvidéki forrásból vett lágy víz teszi gyengéden bársonyossá ezeket a finom, természetes aromával ízesített vodka variációkat. Koktél alapnak is kiváló mindegyik változat!

A Spasskaya és Suvarov Vodkák gyártását az üzem már korábban befejezte.A Miskolci Likőrgyár Zrt. kínálatában a Palota Vodka 4 cl-es, 2 dl-es, 0,5 literes és 1 literes kiszerelésben kapható. A 37,5 % alkoholtartalommal rendelkező Palota vodka semleges illatával, klasszikus ízével hódítja meg a fogyasztók ízlését

A Karenina vodka tiszta, hamisítatlan alkohol, egyesíti magában az alkohol élvezetét és a kifinomult férfias eleganciát. Semleges illatú, klasszikus ízű termék. Formaüvege esztétikus külsőt kölcsönöz a terméknek, így hamar közkedveltté vált vásárlóink körében. Jéghidegen ajánljuk fogyasztani. 38%-os alkohol tartalommal kerül kereskedelmi forgalomba. 0,5 literes kiszerelésben kapható.

A Viva Vodka tiszta, klasszikus ízű ital, melynek semleges íze és illata lehetővé teszi, hogy bármilyen koktél alapanyagául szolgáljon.

A Szilva ízű vodka a szilva illatát és ízét rejti magában ez a termék, ami 37,5 fokos alkohol tartalommal 0,04, 0,2, 0,5 és 1 literes kiszerelésben kerül forgalomba.


Az Eurodrinks Kft. tiszta, ízesítés nélküli vodka kínálatában a Bristol és a Tatjana szerepel. A 37,5 % alkoholtartalmú Bristol Vodka kiváló minőségű gabonaszeszből tradicionális eljárással készül. Az egyedülálló sima, lágy karaktere legjobban lehűtve érvényesül. Jéghidegen, aperetifként érdemes fogyasztani. Neutrális jellege miatt ideális koktél alapanyag. A Tatjana Prémium Vodka a legfinomabb gabonából, tradicionális lepárlással készül.

Az ízesített vodkák Red Crown márkajelzéssel kaphatóak. 2 féle íz áll rendelkezésre: őszibarack és sárgadinnye, mindkét ízben 0,5 és 0,7 literes üvegekben kapható 14,5 % alkohol tartalommal.

Találhatunk még a kínálatban két féle, 30-33 % alkoholtartalmú vodka alapú szeszes italt, az egyik a Tatjana Spirit drink, a másik pedig a Tatjana Vodovka, mindkét változat fél decis kis üvegekben vásárolható meg.Koktél kereső hamarosan!

Bár kereső hamarosan!A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk