Kobblerek



A kobblereket nem shakerben, hanem keverőpohárban keverjük össze. Általában gyümölcsdarabokkal díszítjük szervírozás előtt. Széles, lapos pezsgőspoharakban szolgáljuk fel.

A kobblerek szervírozása: A poharat 2/3-ig töltsük fel jéggel, díszítsük fel gyümölcsökkel és öntsük fel az előírt alkoholokkal. Szívószállal szervírozzuk. Mindezt gyorsan kell elvégezni, nehogy a jég elolvadjon. Friss gyümölcs mellett használhatunk befőttet is.

Hozzávalók borkobbler készítéséhez: 1 dl. vörösbor, 4 cl narancslé, 2 cl cukorszirup, 1 narancs felszeletelve.


Kapcsolódó videó:




Koktél kereső hamarosan!

Bár kereső hamarosan!



A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk