Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Tanácsok nevű címke

Sokkoló számok: durván megugrott a világban az alkoholfogyasztás a járvány ideje alatt

2020.05.05
A kutatók arra figyelmeztetnek, hogy az alkoholfogyasztás a Covid-19 világjárvány idején „második egészségügyi válsághoz” vezethet. Ugyanis az otthon tartózkodás idején nőtt az alkoholos italok értékesítése.

Koronavírus megelőzés: az alkohol csak külsőleg hat!

2020.04.13
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) összegyűjtötte a koronavírussal kapcsolatos leggyakoribb tévhiteket. Eszerint sem igaz, hogy a koronavírus ellen véd, sőt a túlzásba vitt alkohol fogyasztás egyértelműen káros.

Öt évre kitiltottak egy román állampolgárt Olaszországból, mert túl sokszor kellett kórházba vinni alkoholtúladagolás miatt - a Transindex.ro portálról

2020.02.17
Öt évre tiltották ki Olaszországból azt az 54 éves román állampolgárt, akit csak az idei év kezdete óta 45 alkalommal kellett kórházba szállítani alkoholtúladagolás miatt.

Tévhit, hogy az alkohol felmelegít

2020.01.11
Az alkohol fogyasztása - kisebb vagy nagyobb mértékben - sokak életének rendszeres szereplője. Ennek ellenére számos tévhit él a köztudatban az alkoholfogyasztással kapcsolatban.

A másnaposság legjobb ellenszere

2019.12.31
Előfordul néha, különösen az év végi bulik és szilveszter idején, hogy az ember kirúg a hámból, és a kelleténél több alkoholt iszik. Nem árt tisztában lenni azzal, hogy ilyenkor milyen élettani folyamatok zajlanak le a szervezetben, és hogyan segítheti a folyadékpótlás, hogy gyorsabban túljussunk a másnaposságon.

Használd az eszed, ha alkoholt iszol!

2019.08.09
Bár a legutóbbi WHO jelentés alapján elmondhatjuk, hogy kevesebb alkoholt isznak a magyarok, mint néhány évvel korábban, még mindig problémát jelent a túlzott alkoholfogyasztás, különösen a nyári melegben.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk