Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Borsodi nevű címke

Nagyüzemi sörgyártás koronavírus idején

2020.04.04
Koronavírus, koronavírus, koronavírus. Pár hete másról sem szól az élet, mindenki erről beszél, mindenre hatással van, épp komplett gazdasági ágazatok csődölnek be.

Meglepő újdonság a Borsoditól: március végén új sörrel robbannak be a boltokba

2020.03.22
dén a Borsodi Sörgyár egy igazán új termékkel szerette volna megörvendeztetni a hazai sörkedvelőket, az eredmény pedig még talán a sörfőző mestereket is meglepte.

A Staropramen születésnapját ünnepelte a világ

2019.09.12
A Staropramen 150-ik évfordulóját a legendás sör szülőhelyén ünnepelték. Szeptember 12-én a Staropramen 150. születésnapjának egész éves ünneplése ért tetőpontjára Prága szívében, a Smíchov negyedben található sörfőzdében.

Négy óriás uralja a magyar sörpiacot: felpörögtek az események az ágazatban

2019.09.09
Tavaly 109 vállalkozás gyártott sört Magyarországon, a piacot azonban négy nagy gyár uralja. Az ágazat forgalma az előző évihez képest 14,4 százalékkal nőtt, a profit pedig a 24-szeresére ugrott - olvasható a Világgazdaság hétfői számában.

Hidegben nem szomjas a magyar? Sokkal kevesebb sör fogy idén

2019.07.31
Csökkent Magyarországon a sörfogyasztás az első fél évben, a Magyar Sörgyártók Szövetségének elnöke, Kántor Sándor szerint elsősorban a hűvösebb időjárás miatt.

Sörben fuldoklik az ország: ezek a gyártók szakítják belőle a legnagyobbat

2019.07.17
A 2017-es enyhe visszaesés után 2018-ban jelentősen - 21 milliárd forinttal - növekedett a magyar sörgyártók árbevétele.

Borsodi Sörgyár - Határtalan termelés a fenntarthatóság jegyében

2019.06.14
Évi ötszázmillió korsó kiváló minőségű sör gyártása és regionális szinten is jelentős vállalattá válás. Ez a Borsodi Sörgyár célkitűzése az elkövetkezendő évekre.

Ezt a két új sört hozza a magyar piacra a Borsodi

2019.04.03
Két új sörkülönlegességet hozott el Magyarországra a Borsodi Sörgyár.

Óriási kapacitásbővítés a Borsodinál: közel megduplázzák a dobozosok gyártását

2019.03.27
A Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme jelenleg éves szinten 1,8 millió hektoliteres kapacitás mellett működik, az új gépsor beüzemelésével ez a kapacitás 2,5 millió hektoliterre fog ugrani.

Új év, megújult csomagolás a Borsoditól

2019.02.11
Nagy lendülettel indítja az újévet a Borsodi Sörgyár. A Borsodi Szituk platform tavalyi elindítása, valamint a vállalati arculat megújítását követően az idei év első felében a Borsodi márka termékei is új csomagolást kapnak.

Mozgalmas év és megújult vállalati arculat a Borsodinál

2018.12.01
Idén a biztató évkezdetet egy értékesítési szempontból erős tavasz és kedvező nyár követte a Borsodi Sörgyárnál. Többek között ennek is köszönhető, hogy az idén 45 éves vállalat a piaci átlagot meghaladó mértékben tudta növelni értékesítését az év első három negyedévében.

Új korszak nyílik a Borsodi Sörgyár történetében

2018.10.12
Negyvenöt éves fennállásának két legnagyobb beruházásba vágott bele idén a Borsodi Sörgyár bőcsi gyárában.

Vendégségben a Borsodi sörfőző mestereinél

2018.06.15
Évi háromszázhatvan millió korsó sör. A Borsodi Sörgyár bőcsi üzeme ezzel megegyező mennyiséget, vagyis 1,8 millió hektoliter sört állít elő egyenletesen magas minőségben minden évben.

Új sörrel készül a Soproni az idei nyárra: de mit lép a többi gyártó?

2018.05.01
Felpörgött a sörpiac az elmúlt időszakban: talán soha nem láttunk még annyi termékfejlesztést, amivel az elmúlt hónapokban jöttek ki a legnagyobb hazai gyártók.

Szemérmesen emelték áraikat a nagy sörgyártók

2018.02.16
Növelték az elmúlt hetekben a sörárakat a külföldi tulajdonú, nagy magyarországi söripari vállalatok. Konkrét árazási stratégiájukról nem nyilatkoznak, de a piacon 4-5 százalék körüli drágulás látszik.

Új hódítók a magyar sörpiacon? A Borsodi vezére elmondta, mire számítsanak

2017.11.29
Nem olyan nehéz új szereplőként belépni a magyar sörpiacra, a talpon maradás viszont komoly stratégiát és megfelelő színvonalú szolgáltatást igényel – nyilatkozta Vuleta Zsolt.

Nitrogénnel csapolt sörrel újít a Borsodi

2017.11.22
Mától kapható Magyarország első nitrogénnel dúsított világos söre, a Borsodi Nitro. A termék fő különlegességét az adja, hogy a sörhöz már a gyártás során nitrogént adunk, illetve csapoláskor a nitrogén szén-dioxiddal keveredik, ezáltal egyedi látványt és különleges ízt ad a sörnek.

Prémium sörökkel folytatódik a gasztroforradalom

2017.06.26
Idén is útjára indult a Staropramen Ízművek kampány, amelynek célja, hogy meghonosítsa Magyarországon a sörgasztro fogalmát. A kezdeményezés sikere pár évvel ezelőtt még elképzelhetetlen lett volna, mára azonban Magyarország felkerült Európa kulináris térképére.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk