Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Dreher nevű címke

Új termékkel erősít a Dreher: április elején érkezik a Dreher IPA

2020.04.07
Április elejétől érkezik a boltok polcaira a Dreher IPA. A receptúra elkészítésével a sörfőzőmesterek célja az volt, hogy egy igazán markáns ízt hozzanak létre.

Nagyüzemi sörgyártás koronavírus idején

2020.04.04
Koronavírus, koronavírus, koronavírus. Pár hete másról sem szól az élet, mindenki erről beszél, mindenre hatással van, épp komplett gazdasági ágazatok csődölnek be.

Alkoholmentes vörös sörrel bővítette a Dreher Sörgyár a Dreher 24 családot

2020.03.05
A Dreher kiszélesítette az alkoholmentes sörpiacot: a vállalat szakemberei egy Vörös Sörrel nyújtanak új alternatívát a fogyasztóknak. Az egyedi eljárással készülő főzet sötétebb színével és markánsabb ízével eltér mindentől, amit eddig az alkoholmentes sörök piacán megszokhattunk.

Négy óriás uralja a magyar sörpiacot: felpörögtek az események az ágazatban

2019.09.09
Tavaly 109 vállalkozás gyártott sört Magyarországon, a piacot azonban négy nagy gyár uralja. Az ágazat forgalma az előző évihez képest 14,4 százalékkal nőtt, a profit pedig a 24-szeresére ugrott - olvasható a Világgazdaság hétfői számában.

Hidegben nem szomjas a magyar? Sokkal kevesebb sör fogy idén

2019.07.31
Csökkent Magyarországon a sörfogyasztás az első fél évben, a Magyar Sörgyártók Szövetségének elnöke, Kántor Sándor szerint elsősorban a hűvösebb időjárás miatt.

Sörben fuldoklik az ország: ezek a gyártók szakítják belőle a legnagyobbat

2019.07.17
A 2017-es enyhe visszaesés után 2018-ban jelentősen - 21 milliárd forinttal - növekedett a magyar sörgyártók árbevétele.

Melyik cseh sörből adják el a legtöbbet a világon?

2019.02.07
Megújul a legnagyobb mennyiségben értékesített cseh sörmárka: a Kozel idén januártól Kozel Premium lager néven elérhető a magyar piacon.

Új sört vezet be a magyar piacra a Dreher

2018.10.25
Magyarországon is elérhetővé vált a Peroni Nastro Azzurro olasz sörmárka. A világ több mint 70 országban ismert márkát a Dreher vezette be a hazai piacra.

Újabb sörspecialitásokkal készül a Dreher

2018.08.27
Eddig még sohasem kóstolt specialitásokkal készül a sörgyár idei nyárzáró rendezvényén, ahol a szakmai programok mellett koncertekkel is várják a sörkedvelőket.

Új sörrel készül a Soproni az idei nyárra: de mit lép a többi gyártó?

2018.05.01
Felpörgött a sörpiac az elmúlt időszakban: talán soha nem láttunk még annyi termékfejlesztést, amivel az elmúlt hónapokban jöttek ki a legnagyobb hazai gyártók.

Citrusos, körtés, virágos: Íme a Dreher Pale Ale

2018.03.25
Egyenesen a csapról érkezett a Dreher új söre: azt is megtudtuk, hogy a héten piacra dobott Pale Ale-hez milyen ételek passzolnak.

Szemérmesen emelték áraikat a nagy sörgyártók

2018.02.16
Növelték az elmúlt hetekben a sörárakat a külföldi tulajdonú, nagy magyarországi söripari vállalatok. Konkrét árazási stratégiájukról nem nyilatkoznak, de a piacon 4-5 százalék körüli drágulás látszik.

Ilyen állásbörzét se nagyon láttunk még Magyarországon

2017.11.11
Rendhagyó állásbörzét rendezett a Dreher. A sörgyártó pályakezdő fiataloknak, különleges körülmények között mutatta be az elérhető munkalehetőségeket.

Megkóstoltuk a Dreher csokis sörét

2017.09.07
Szombaton rendezték a negyedik DreherFesztet, ahol a budapesti sörgyár különlegességei is csapra kerültek.

Sör, bor, pálinka: ennyiért veheted meg a Szigeten

2017.08.11
A fesztiválélmény része az italfogyasztás is: minden évben rengeteg sör és bor fogy, főleg az olyan gigarendezvényeken, mint a Sziget Fesztivál.

Új nyári sörkülönlegesség jön a Drehertől

2017.07.20
A Sziget Fesztivál legrégebbi beszállító partnere a Dreher Sörgyárak, amely már 23 éve szolgáltatja a sört a nyári rendezvényeken.

6 millió hektoliter sört vedelünk évente

2017.06.25
A kánikulának köszönhetően nőtt a hazai sörfogyasztás. Ha kitart a hőség, akkor a tavalyinál milliókkal több korsó sör fogyhat ebben a negyedévben.

Japán tulajdonban a Dreher: építenek a magyar piacra

2017.06.23
Új trendek hódítanak a magyarországi sörfogyasztásban. Megnőtt a kézműves termékek iránti kereslet, a fogyasztók egyre inkább törekszenek a tudatos életmódra.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk