Újabb sörspecialitásokkal készül a Dreher
2018.08.27
Eddig még sohasem kóstolt specialitásokkal készül a sörgyár idei nyárzáró rendezvényén, ahol a szakmai programok mellett koncertekkel is várják a sörkedvelőket.
A látogatók extra friss, pasztőrözetlen tanksör-változatban kóstolhatják meg az idén bevezetett
Dreher Pale Ale-t és a klasszikus Drehert is, sőt, ez utóbbi szűretlen formában is csapon lesz. Lesznek azonban olyan különlegességek is, amelyek csak a fesztivál ideje alatt lesznek elérhetők: a
Tropical Mango névre keresztelt frissítő láger, és a
Black Plum fantázianevű, aszalt gyümölcsös, japán szilva aromájú különlegesség igazi kuriózumnak ígérkezik. A sor ezzel nem ér véget, hiszen a szeptember elsejei fesztiválra a sörfőző mesterek előálltak a
Dreher Red Ale-lel, amelyet karamellás ízjegyek és a pörkölt keserűség aromái jellemeznek; valamint egy testes, fűszeres
Bombay IPA-val is.
A sörös gasztronómiai élmények mellett édességgel is készülnek a szervezők: az 5. jubileumi alkalomra a gasztro körökben közismert szakértő,
Sass Dani készíti a
Dreher ihlette süteményt, amire az elsőként érkező 555 látogató a sörgyár vendége. A kultikus Főzőház túra mellett az évforduló alkalmából a sörgyár mélyebb betekintést is enged mindennapi életébe: a
Dreher Inside kitelepülésen izgalmas feladatokkal és laza hangulattal várják a
Dreher munkatársai azokat, akik szeretnének bepillantani a kulisszák mögé.
A szakmai programok mellett több színpad is biztosítja majd a zenei aláfestést: a nagyszínpadon például a Lóci Játszik után a Magashegyi Underground, a Bëlga, és a Kelemen Kabátban koncertjei követik egymást.
Forrás: Agrárszektor