Rangos elismeréssel hódit a pesti Rizmayer sör

2014.03.01
A Fővárosi Közgyűlés 2013. november 14-i ülésén elfogadta a csepeli Rizmajer Sörfőzdének adományozandó Budapest Márka címet. Az elismerést február 27-én Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester adta át a sörfőzdének Csepelen.

A Fővárosi Közgyűlés 2013. november 14-i ülésén elfogadta a csepeli Rizmajer Sörfőzdének adományozandó Budapest Márka címet. Az elismerést február 27-én Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester adta át a sörfőzdének Csepelen.



Budapest Főváros Önkormányzata az elmúlt esztendőben úgy határozott, hogy a kiemelkedő fővárosi termékek, szolgáltatások, tevékenységek elismerésére rendeltet alkot. Ennek keretében valósul meg a Budapest Márka cím adományozása - hangsúlyozta Tarlós István, majd úgy fogalmazott: nem fölösleges címeket, rangokat adnak, hanem a jó munkát, a jó szolgáltatást ismerik el.

Ez fejeződik ki abban is, hogy itt a nagyipar egykori fellegvárában, az átalakuló és újra magára találó városrészben, Csepelen egy jó színvonalú, rangos műhelynek, a Rizmajer Kézműves Sörfőzdének adták át a Budapest Márka címet - tette hozzá Tarlós István.


Csepelen a nagyipar mellett jelentős hagyománya volt a kisműhelyeknek és ezek gyakran éppen a nagyiparral karöltve fejlődtek – írja a budapest.hu. Ezt a hagyományt követi a csepeli Rizmajer Kézműves Sörfőzde és Sörház is, amely immár két évtizede gyárt kézműves söröket.

Az itt készített sör különleges, egyedi ízvilágát, valamint minőségét a hagyományos, konzervatív sörfőző eljárások épp úgy meghatározzák, mint a legújabb technológiák és az innovatív eszközök, berendezések alkalmazása. A sörgyártás során a Rizmajer kizárólag természetes alapanyagokat használ fel.

Forrás: Agrárszektor

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk