Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Kisüzemi Sörfőzde nevű címke

Május 21-24 között 10 ezer korsó ingyen sört ihatsz Budapesten!

2020.05.19
A First The Craft Beer Co. csapata a Budapesti vendéglátós barátaikkal összefogva ezen a héten mindenkit, aki egy gyöngyöző korsóval csillapítaná sör- és közösségszomját, összesen 10.000 korsó sörre látnak vendégül!

Megjelent a Hop Top Brewery várva várt alsóerjesztésű sörkülönlegessége, az EISBOCK

2020.05.19
A Hop Top Eisbock egy igazi ritkaság a hazai piacon. Tipikus alsóerjesztésű sörkülönlegesség, melynek alapját egy tradicionális dekokciós eljárással készült német típusú duplabak sör adja. Erjedés után a víz egy részét kifagyasztották, hogy növeljék az íz intenzitását és a sör alkoholtartalmát.

Grand és Tap House terasznyitó, valamint All Together premier a MONYO Grand és MONYO Brewing Co. szervezésében

2020.05.18
Újra együtt élvezhetjük a brutális street food fogásokat, 2020. május 18-tól újból megnyílik a MONYO Grand és a Tap House terasz is, vele együtt pedig a nyári szezon!

Vadélesztő - Hordóérlelés - Gyümölcságy - kiegészült a Horizont Brewing gyümölcsös szériája

2020.05.17
Az IPA-láz mellett egyre inkább tért hódít hazánkban is az USA-ból érkező savanyított (sour) irányvonal. A hordóban érlelt sörök mellett a tavasz és a nyár sörös slágerei egyértelműen a frissítő gyümölcsös savanyított sörök. A Horizont Brewing márciusban indított gyümölcsös szériája további 3 változattal bővült.

Több millió liter sört semmisítenek meg Franciaországban a koronavírus-járvány miatt

2020.05.15
Franciaországban négy olimpiai úszómedencényi, azaz körülbelül 10 millió liter sört kell a közeljövőben megsemmisíteni, mert fogyasztásra alkalmatlanná vált a koronavírus-járvány miatt.

Tömegével mehetnek csődbe a sörfőzdék a koronavírus-járvány miatt

2020.05.13
A kézműves sörök vesztét is elhozhatja a koronavírus, amely az európai főzdék egyharmadát is tönkre teheti. A világjárvány megtörheti a drágább, de minőségi termékeket előtérbe helyező két évtizedes iparági trendet.

Íme a Zirci Apátsági Manufaktúra legújabb trilógiájának harmadik tagja is

2020.05.11
Megjelent az Alevation család harmadik tagja is, amely a Saison nevet viseli. A gyártó a Piperitum Mobile sörük alapját gondolta újra és addig csiszolta, amíg egy egyszerű de klassz kis saison nemszületett belőle.

Megjelent a második újdonság a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.09
A Zirci Apátsági Manufaktúra az Alevation sorozat második tagjaként ezúttal egy American Brown Ale-lel lepte meg a nagyközönséget.

Új rozsos sörkülönlegesség a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.08
A Zirci Apátsági Manufaktúra április közepén bejelentette, hogy továbbra sem állnak le a termékfejlesztéssel, mi több a következő hetekben ez pedig négy új sört mutatnak be a nagyközönség számára. Ennek első darabja a dobozos kiszerelésben megjelenő Alevation Rozsos Pale Ale.

Elmarad az idei Gyulai Kézműves Sörfesztivál!

2020.04.30
A koronavírus-járvány elleni hatékony védekezés érdekében bejelentett kormányhatározat augusztus 15-ig megtiltotta az 500 főnél nagyobb létszámú szabadtéri rendezvények megrendezését. Ennek megfelelően az idén június 11. és 13. között tervezett gyulai Kézműves Sörfesztivál is elmarad.

Sörvásárlással segítheted a koronavírus ellen harcoló orvosokat!

2020.04.01
A Hara’Punk Sörfőzde adománysört készít, amelynek teljes profitját – egyeztetve a járvány kezelésén dolgozó orvosokkal –, életmentő eszközök és gyógyszerek beszerzésére ajánlják fel.

Ország Söre 2020: keressük a legjobb kisüzemi sört

2020.03.12
Idén negyedik alkalommal rendezik meg az Ország Söre nevű, szakmai kóstolóval egybekötött közönségszavazást, amelyen ezúttal az Év Sörfőzdéje mellett 2020. legjobb magas alkoholtartalmú IPA sörét is díjazzák.

A Rettegett Iván előtt meghajolt Európa

2020.01.23
Arany- és ezüstérmet nyert a 2020-as csehországi World Beer Idol (WBI) nemzetközi sörversenyen a Szent András Sörfőzde. A nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri 17 ország közel 50 sörfőzdéjének 200 söre közül választotta ki a magyar díjazottakat.

Korlátoznák a multicégeket a kisüzemi sörfőzdék

2017.06.06
A kisüzemi sörfőzdék hasonló segítséget várnak a műszaki-technológiai fejlesztésekhez, mint amit korábban a borászok és a pálinkafőzők kaptak. Fellépést sürgetnek a multinacionális sörgyártók piackorlátozó szerződései ellen is.

Vérre menő sörháború a fogyasztók kegyeiért

2017.04.13
A sörivók a kegyeikért folyó verseny előnyeivel és hátrányaival is markánsan szembesülhetnek mostanában. A helyzet komolyságát jogi ütközetek, nyilatkozatháborúk és versenyhatósági ügyek fémjelzik.

Lázár bejelentette, milyen extrakedvezményt adnak a kis sörfőzdéknek

2017.03.24
A sokszorosára, évi 200 ezer hektoliterre emelkedhet az a küszöbérték, amely alatt a jövedéki adó csupán 50 százalékát kell megfizetniük a magyarországi sörgyártóknak.

Rangos elismeréssel hódit a pesti Rizmayer sör

2014.03.01
A Fővárosi Közgyűlés 2013. november 14-i ülésén elfogadta a csepeli Rizmajer Sörfőzdének adományozandó Budapest Márka címet. Az elismerést február 27-én Tarlós István főpolgármester és Németh Szilárd XXI. kerületi polgármester adta át a sörfőzdének Csepelen.

Itt az Alakor - Megalkották az első hazai biosört

2013.07.04
Elkészült az első hazai gyártású biosör. A különösen tiszta ital egy tudományos kutatóközpont, egy egyetemi tanszék, egy biogazdaság és egy ellenőrző-tanúsító szervezet összefogásával jött létre.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk