Unicum Karácsony - Generációkon át (2017)

2017.12.17
Új zenei aláfestés és egy idei meglepetés az Unicum karácsonyi kisfilmjében.

Szeretteink és családi kapcsolataink minden nap fontosak, de a karácsonykor együtt töltött pillanatokban még inkább felerősödik szerepük, és ilyenkor hagyományainknak is nagyobb figyelmet szentelünk. Néha viszont szükség van az újításokra is, ezért amikor a fogyasztók egy szavazáson új zenét választottak az Unicum tavalyi, „Az én hősöm az apám” című kisfilmjéhez, a vállalat elkészítette a 2017-es változatot, immáron Demjén Ferenc egyik klasszikusával. Emellett az idei évben egy kulisszatitokkal is meglepték a közönséget.A Zwack nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók visszajelzéseire. Ez nemcsak a termékfejlesztésben, de a karácsonyi kisfilmjükben is megnyilvánul: a nagysikerű videó zenei aláfestését idén közkívánatra megváltoztatták. Mostantól a videót Demjén Ferenc „Várj míg felkel majd a nap” című számának dallamai kísérik, amelynek mondanivalója és üzenete is igazodik a vállalat filozófiájához: „Egy új nap mindig új reményt ígér / A végtelen sötétjét tépve szét.”

Jó volt látni, hogy ilyen nagy sikert aratott a kisfilm a debütálás évében, és nagyon örülök a közönség idei döntésének is. Azt gondolom, hogy az ismert magyar örökzöld tökéletes választás a filmhez, amely apáink előtt tiszteleg, három idősíkban bemutatva a családfők készülődését az ünnepekre.” – mondta Zwack Sándor, a Zwack Unicum Nyrt. igazgatóságának elnöke.

A vállalat az idén egy izgalmas kulisszatitkot is feltárt: a kisfilmben a család hatodik generációját képviselő Zwack Sándor is szerepet vállalt. „A mi összetartó családunkban rendkívül fontosak az apáról gyermekre szálló tradíciók. Ezért annyira különleges számunkra a film, és – ahogy a legszemfülesebbek tavaly már kiszúrhatták – ezért vállaltam én is egy rövid szerepet a videóban. Egy olyan jelenetben tűnhettem fel, ami egyébként is közel áll a szívemhez, hiszen nagyon boldog emlékeket őrzök az Édesapámmal közös karácsonyi készülődésről. Sokat voltunk távol egymástól, ezért a karácsony minden évben különleges volt számunkra, hiszen attól lett igazi ünnep, hogy mindannyian együtt lehettünk.” – tette hozzá Zwack Sándor.

Kapcsolódó videó:
Forrás: bdpst24.hu

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk