Mostantól minden hétvégén program van Etyeken

2020.05.27
Bár a klasszikus Etyeki Piknikre szeptemberig még várni kell, a szervezők mostantól minden hétvégén kiváló programokkal várják az Etyekre látogatókat.Etyeki Piknik Light néven minden hétvégén nyitott pincékkel várják vendégeiket az etyeki Gasztrosétány pincéi, présházai, sonkásai, vendéglátói. Az ízek, a csodás miliő és a barátságos hangulat mint mindig, most is adott, de továbbra is körültekintőnek kell lenni és a szabályokat persze be kell tartani. Ennek érdekében a szervezők a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve alapján elkészítették a Piknik Light Kódexet is, hogy a szabályok egyszerű és megnyugtató formában is a vendégek rendelkezésére álljanak.


Az egyes pincék nyitva tartásáról érdemes előre tájékozódni, amihez kiváló segítséget nyújt az e-tyek alkalmazás és a Piknik közösségi médiás oldala. Etyeken azonban nem csupán borozni érdemes és ha kirándulni vágyunk vagy egyszerűen csak gyalog túl messze vannak egymástól a meglátogatni kívánt pincék, akkor máris két legyet üthetünk egy csapásra, ha egy e-bike túrát szervezünk a családnak. Az alkalmazás ebben is segítségünkre van, pár kattintással foglalhatunk magunknak elektromos paripát.

A szervezők reményei szerint az Őszi Etyeki Pikniket szeptember 5-6-án már az eredeti formájában, igazi szüreti mulatságként rendezhetik meg.

Forrás: https://etyekipiknik.hu/

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk