Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Pale Ale nevű címke

Íme a Zirci Apátsági Manufaktúra legújabb trilógiájának harmadik tagja is

2020.05.11
Megjelent az Alevation család harmadik tagja is, amely a Saison nevet viseli. A gyártó a Piperitum Mobile sörük alapját gondolta újra és addig csiszolta, amíg egy egyszerű de klassz kis saison nemszületett belőle.

Megjelent a második újdonság a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.09
A Zirci Apátsági Manufaktúra az Alevation sorozat második tagjaként ezúttal egy American Brown Ale-lel lepte meg a nagyközönséget.

Új rozsos sörkülönlegesség a Zirci Apátsági Manufaktúrától

2020.05.08
A Zirci Apátsági Manufaktúra április közepén bejelentette, hogy továbbra sem állnak le a termékfejlesztéssel, mi több a következő hetekben ez pedig négy új sört mutatnak be a nagyközönség számára. Ennek első darabja a dobozos kiszerelésben megjelenő Alevation Rozsos Pale Ale.

Új termékkel erősít a Dreher: április elején érkezik a Dreher IPA

2020.04.07
Április elejétől érkezik a boltok polcaira a Dreher IPA. A receptúra elkészítésével a sörfőzőmesterek célja az volt, hogy egy igazán markáns ízt hozzanak létre.

Egyszerre 3 biosör különlegesség a Pécsi Sörgyártól

2020.03.26
Hagyományos és régóta kedvelt sörei mellett időről időre finom újdonságokkal is előrukkol a Pécsi Sörfőzde. Friss szezonális különlegességük a tavaly fejlesztett Pécsi Tavaszi Sör, míg biosörből egyszerre hárommal (Pécsi Pale Ale, Pécsi Prémium Búza, Pécsi Prémium Lager) is hódítanak a hazai és külhoni piacokon egyaránt.

Citrusos, körtés, virágos: Íme a Dreher Pale Ale

2018.03.25
Egyenesen a csapról érkezett a Dreher új söre: azt is megtudtuk, hogy a héten piacra dobott Pale Ale-hez milyen ételek passzolnak.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk