Hírek, amelyekben megtalálható a(z) Cocktail nevű címke

Mai Tai vagy Mai Thai? – Minden amit tudni szeretnél a világ egyik legnépszerűbb koktéljáról...

2020.04.29
Összeállításunkban megpróbáltunk utánajárni, honnan is származik az igazi Mai Tai, hogy készítették az elsőt, az eredetit, mennyiben változott az ital összetétele az azóta eltelt időszakban, és bemutatunk néhány Mai Tai (esetleg Mai Thai) variánst is a világ különböző részeiről.

Bacardí Legacy 2020 - regionális döntő

2020.02.13
udapest adott otthont a Bacardí Legacy koktélverseny kelet-európai döntőjének, melyen kiderült, kik jutnak tovább Magyarország, Litvánia, Lettország és Románia legjobb bártenderei közül a Miamiban rendezett világdöntőre.

Koktélmúzeum nyílik New Orleansban

2019.09.11
Hamarosan nyílik New Orleans első koktélmúzeuma, a Sazerac-ház. Louisiana ismert és népszerű rövidital-gyártója saját főhadiszállásán alakította ki az impozáns kiállítóteret, amely több szempontból is rendhagyó.

Robotkarok keverik a koktélt egy prágai bárban

2019.07.22
Futurisztikus hangulat fogadja a szomjas látogatókat egy prágai bárban. Emberek helyett két robotkar keveri a koktélokat a bárpult mögött. A vendégek érintőképernyős terminálokon választhatnak 16 ital közül.

Mixerverseny Havannában

2018.08.27
Egy hatalmas Cuba Librével nyílt meg az amerikai kontinensek 22. koktélversenye Havannában. A világ egyik legnépszerűbb koktélját egy nemzetközi csapat keverte a kubai főváros elegáns szállodáinak egyikében.

Unicum Szilva - Koktélok gyógynövénylikőrből

2013.03.14
Az egy éve piacra került italkülönlegességből, az Unicum Szilvából kevert koktélokkal népszerűsítette a Magyarországon még gyerekcipőben járó koktélkultúrát Nagy Zoltán, a Boutiq’Bar tulajdonosa a hétvégi, budapesti VinCE 2013 közép-európai borseregszemlén.

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk