Ezek a legjobb ágyas pálinkák 2019-ben Magyarországon: itt a toplista!

2019.11.10
Négy magyar ágyas pálinka került be idén a Pálinkakiválóságok Könyvébe, amelyből egy a TOP Pálinkakiválóság címet is megkapta. A legjobb ágyas pálinkák mindegyike az 5000-7500 forintos árkategóriába tartozik.

A Pálinkakiválóságok Könyve 2019-ben 22 pálinkaház 93 tételét gyűjtötte egybe, 2014-es megjelenése óta pedig több mint 500 pálinka különlegességet sorakoztatott fel. Idén 54 tétel került a Pálinkakiválóságok közé és 39 tétel nyerte el a TOP Pálinakiválóság címet. A Nemzeti Pálinkakiválóság Program célja a földrajzi árujelző-oltalommal rendelkező pálinka és törkölypálinka fogyasztási kultúrájának minőségi szintre emelése, illetve a termék népszerűsítése a hazai és a külföldi piacokon.

Jön az év vége kihagyhatatlan agrárrendezvénye, a kétnapos siófoki Agrárszektor Konferencia! A december 4-5-i esemény egyedülálló módon foglalja össze és mutatja be az agrárgazdaság legnagyobb érdeklődésre számot tartó, legaktuálisabb témáit az államigazgatási szféra és az üzleti élet csúcsvezetőinek részvételével.
A legjobb ágyas pálinkák 2019-ben<


N16 Ágyas szilva pálinka - Nobilis Pálinkafarm -TOP Pálinkakiválóság
Ágyas birs pálinka - Bolyhos Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság
Ágyas cigánymeggy pálinka - Bolyhos Pálinkafőzde - Pálinkakiválóság
N17 Ágyas meggy pálinka - Nobilis Pálinkafarm - Pálinkakiválóság

A 2019-es Pálinkakiválóságok Könyvébe idén négy ágyas pálinka került be. Egyet a TOP Pálinkakiválóságok közé, hármat pedig a Pálinkakiválóságok közé választottak. A pálinkák mindegyike az 5000-7500 forintos árkategóriába tartozik.

Forrás: Agrárszektor

A drinkbox.hu csapata elkötelezett híve a kulturált és felelősségteljes alkoholfogyasztásnak.
Szeszes ital fogyasztását 18 éven aluliak számára NEM AJÁNLJUK!

Elmúltál már 18 éves?

     NEM

Oldalainkon HTTP sütiket használunk, a jobb működésért. További információk